Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding

maandag 23 januari 2017

Veenendaal - Zaterdag 14 januari ontstond een aanrijding tussen een fietsster en een auto op de Grote Beer. De bestuurder reed weg. De politie zoekt de bestuurder en getuigen.

Rond 14.30 uur fietste een 20-jarige Veenendaalse op de Grote Beer. Bij de kruising met de Buurtlaan oost zag ze een auto aan komen rijden. De bestuurder remde en de vrouw dacht dat ze door kon fietsen. De automobilist gaf echter vervolgens gas en sloeg rechtsaf. De Veenendaalse kwam tegen de linkerkant van de auto aan en viel. De bestuurder stopte wel, vroeg of alles goed was met de vrouw en reed vervolgens weg.

Uw tip!

De bestuurder betrof een man zo rond de 60 jaar, ongeveer 1.80 meter lang en was kalend met licht grijze haren. Hij reed in een licht grijze, kleine, auto. De politie vraagt de bestuurder zich te melden. Daarnaast wordt getuigen van het ongeval gevraagd zich te melden. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veenendaal | 112 alarmeringen Veenendaal | Goedkoop Tanken in Veenendaal | Supermarkten in Veenendaal | Weerbericht Veenendaal