Politie zoekt getuigen beroving taxichauffeur

zondag 6 september 2015

Wageningen - De politie doet onderzoek naar de beroving van een taxichauffeur in Wageningen. In de vroege ochtend van zondag 6 september meldde de chauffeur zich iets voor 6 uur bij de politie.

De 66-jarige chauffeur uit Wageningen vertelde dat hij in Renkum twee jongemannen had opgepikt, ze wilden naar Wageningen. Onderweg bedreigden ze de chauffeur in het taxibusje en dwongen hem zijn geld af te geven. Dat gebeurde ter hoogte van de Ritzema Bosweg. Daarna gingen de mannen er vandoor.

De politie is op zoek naar mensen die zondagochtend daar in de buurt zijn geweest en de taxi of de jongemannen hebben gezien. Het duo is rond de 20 jaar oud, lichtgetint en rond de 1.75 meter lang. De daders zijn weggerend over de Generaal Foulkesweg.

Zondagochtend hebben agenten nog in de omgeving gezocht, maar de daders werden niet meer aangetroffen. Daarom is de politie op zoek naar mensen die zondagochtend tussen half 6 en 6 uur over de Ritzema Bosweg hebben gereden in de buurt van de Wageningse Berg. Het kan ook zijn dat u de daders hebt gezien in de buurt van de papierfabriek in Renkum, aan de Dorpstraat. Ook kleine details kunnen de politie verder helpen met dit onderzoek. Bel 0900-8844 met uw tips.

2015436633

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veenendaal | 112 alarmeringen Veenendaal | Goedkoop Tanken in Veenendaal | Supermarkten in Veenendaal | Weerbericht Veenendaal