Getuige door dieven aangereden

dinsdag 29 september 2015

Bennekom - Op de Kerkhoflaan in Bennekom is maandagavond een getuige van een fietsdiefstal aangereden door een auto. De inzittenden reden door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren en zijn nog spoorloos.

Rond 19.10 uur die avond ontdekte een 29-jarige vrouw uit Wageningen dat haar fiets was verdwenen vanuit een stalling nabij een van de winkels. Nadat ze de diefstal bij de politie had gemeld besloot ze even te wachten in de veronderstelling dat de daders wellicht terug zouden komen. Kort daarop, omstreeks 19.45 uur, zag ze inderdaad een auto verschijnen waarvan de inzittenden een afgesloten fiets pakten en in de auto legden. In de auto zag ze nog meer fietsen liggen.

 

Daarop ging de getuige voor de auto staan om ze te beletten weg te rijden. De bestuurder reed echter door waardoor de vrouw op de motorkap terecht kwam en naar eigen zeggen enkele tientallen meters werd meegesleurd. Bij een bocht viel ze van de wagen waarna de auto verdween. De Wageningse raakte bij het voorval lichtgewond. De politie heeft nog vergeefs naar de auto gezocht en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

 

(2015474359)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veenendaal | 112 alarmeringen Veenendaal | Goedkoop Tanken in Veenendaal | Supermarkten in Veenendaal | Weerbericht Veenendaal