Wageninger opgepakt na slaan agent

dinsdag 11 augustus 2015

Wageningen - De politie heeft maandagmiddag in Wageningen een 39-jarige man uit die stad aangehouden wegens mishandeling van een agent. De man was kort daarvoor ook al betrokken bij een vechtpartij.

Agenten gingen rond 13.30 uur poolshoogte nemen na een melding van eenvechtpartij tussen twee personen op de Hoogstraat. Van een vechtpartij was geensprake meer, omstanders wezen op de 39-jarige man die er bij betrokken wasgeweest. De andere partij was kennelijk vertrokken. Toen de agenten deidentiteit van de 39-jarige wilden vaststellen haalde deze uit het niets uit ensloeg een van de agenten. De man werd meteen aangehouden.De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen enanderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt nietalleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken vanschade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderenmet een publieke taak altijd wordt verhoogd.(2015390126)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veenendaal | 112 alarmeringen Veenendaal | Goedkoop Tanken in Veenendaal | Supermarkten in Veenendaal | Weerbericht Veenendaal