Moeder in bijzijn van kinderen met geweld van tas beroofd

maandag 1 juni 2015

Wageningen - In Wageningen is maandagochtend op de Pomona een moeder in bijzijn van haar kinderen met geweld van haar tas beroofd. De vrouw raakte bij het voorval lichtgewond. De politie heeft nog vergeefs naar de dader gezocht en roept getuigen op te reageren.

Het 43-jarige slachtoffer wilde vanochtend omstreeks 08.15 uurhaar kinderen (basisschool leeftijd) naar school brengen toen zij bij haar flatwerd belaagd door een jonge man die het op haar rugtas voorzien had. De man wistna een schermutseling er met de rugtas van de vrouw vandoor te gaan. De vrouwwas bij de schermutseling lichtgewond geraakt, haar kinderen waren heviggeschrokken maar gelukkig ongedeerd gebleven.

De dader was een blanke man van ongeveer 20 jaar, met een slanksportief postuur. Hij droeg onder meer een zwarte jas tot op de heup en eencapuchon. Hij was te voet weggevlucht richting de rotonde aan de Van Uvenweg.Een getuige had hem nog achternagezeten maar raakte de overvaller kwijt op deHazenkamp. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op tereageren.

(2015262971)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veenendaal | 112 alarmeringen Veenendaal | Goedkoop Tanken in Veenendaal | Supermarkten in Veenendaal | Weerbericht Veenendaal