Winkeldief met geprepareerde tas aangehouden

donderdag 30 april 2015

Veenendaal - Op woensdagmiddag 29 april is er een 23-jarige man aangehouden die met een geprepareerde tas geprobeerd had goederen te stelen in een drogisterij in het winkelcentrum Corridor. Een vrouw die hierbij betrokken was wist te ontkomen.

Het gedrag dat de man en de vrouw in de drogisterij vertoondenviel op bij het winkelpersoneel. Ook droeg de man een grote, opvallende tas bijzich. Toen een medewerkster van de drogisterij de vrouw aansprak begon de vrouwte schreeuwen en is zij de winkel uitgerend. Het winkelpersoneel heeftgelijktijdig de politie gealarmeerd.

De 23-jarige man is achter de vrouw aangegaan maar hij werdkorte tijd later op het Jan Roeckplantsoen gecontroleerd door de agenten welkedeze melding hebben gehad. Daarbij werd duidelijk dat de tas die de man bij zichdroeg een geprepareerde tas betrof. Een geprepareerde tas is een tas die zodanigbewerkt is dat detectiepoortjes niet reageren als er goederen uit een winkelworden weggenomen. Mede hierdoor is de man aangehouden voor een pogingwinkeldiefstal en is hij overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is nietmeer aangetroffen door de politie.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veenendaal | 112 alarmeringen Veenendaal | Goedkoop Tanken in Veenendaal | Supermarkten in Veenendaal | Weerbericht Veenendaal